douzem_pc2
Tarih: 13 Ocak 2022

İngilizce Hazırlık Sınıfı Düzey Yükseltme Sınavı Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

POP 2 Dönemi Düzey Yükseltme Sınavı 07 Şubat 2022 Pazartesi günü çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Sınav ile ilgili detaylı bilgilendirme daha sonra öğrencilerimizle paylaşılacaktır.

28 Şubat 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan DÜİYES, Covid-19 pandemi kuralları dikkate alınarak seyreltilmiş sınıflarda yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Hepinize başarılı bir dönem dileriz.

Dear students;

POP 2 POP EXAM (Level Upgrade Exam) for English Preparatory Courses is to be held online on 07.02.2022, Monday. Students will be provided with further information on the exam later.

DUIYES (Proficiency Exam), which falls on 28.02.2022, Monday, is to be held face to face in classes with reduced number of students on our campus in compliance with Covid 19 pandemic regulations.

We wish you all a successful POP period.