douzem_pc2
Tarih: 28 Şubat 2022

ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİ 2022 PROJESİ BAŞVURULARI

Erasmus+ değişim programı kapsamında yurtdışında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerde eğitim görmek ve Erasmus+ program üyesi ülkelerde staj yapmak isteyen öğrencilerimiz başvurularını 21/03.2022-04/04/2022 tarihleri arasında OBS üzerinden yapabileceklerdir.

2022 sözleşme yılı için en erken proje başlangıç tarihi 01 Haziran 2022’dir. Dolayısıyla 2022 sözleşmesi kapsamında tahsis edilecek hibeler bakımından bu tarihten önce staj, öğrenim ve personel hareketliliği için faaliyet başlangıç tarihi belirlenmesi mümkün değildir. Hibeli hareketlilik yapacak katılımcılara hibe ödemeleri, Türkiye Ulusal Ajansı ile üniversitemiz arasında imzalanacak hibe sözleşmesi akabinde yapılacak bütçe aktarımı sonrası yapılabilecektir.

Detaylı bilgi ve başvuru koşullarına buradan ulaşabilirsiniz.

Başvurular ile ilgili sorularınız için internationaloffice@dogus.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.